Назва: "Unibio"
 
Тип обміну: молодіжний обмін у межах ЕРАЗМУС+
 
Період: 06-19 червня 2022 року
 
Місце: La Ferté Alais(50 км від Парижу) / Франція
 
Внесок учасника програми: 45 Євро в гривневому еквіваленті.
 
Дедлайн подачі заявок : 19 травня 2022 року включно
 
Ви будете жити в громаді і матимете можливість брати участь у днях, які будуть розділені між волонтерськими таборами, які будуть проводитися разом з метою опанування екологічних методів та заходів, а також анімаційними сесіями про гендерну рівність, різноманітність, дискримінацію, екогромадянські практики, міжкультурність тощо. Ми також поділимося моментами з мешканцями міста та інформацією про існуючі схеми мобільності.
 
У процесі екологічних практик ми будемо використовувати перероблені матеріали для виконання конкретних дій (рекуператор води, меблі з піддонів тощо).
 
Якщо всі ці теми цікаві вам і ви хочете взяти участь у міжкультурному досвіді в екологічному контексті, то реєструйтеся зараз!
 
УЧАСНИКИ ЗАБЕЗПЕЧУЮТЬСЯ:
 
1. Безкоштовним проживанням (проживання в кемпінгу!), харчуванням та культурними програмами.
 
2. Цей молодіжний обмін проходить в рамках ЕРАЗМУС+, тому учасникам покривається (повертається після обміну) вартість дороги в межах ліміту програми.
 
3. Після молодіжного обміну кожен учасник отримає сертифікат неформальної освіти від Європейської Молодіжної Комісії (YouthPass).
 
УМОВИ УЧАСТІ:
 
· вік 18-30 років,
 
· знання англійської на твердому розмовному рівні і краще,
 
· зацікавленість в темі обміну,
 
· коммунікативність, відкритість, готовність стати активним членом групи і гідно представити Україну на міжнародному заході.
 
Деталі: [https://bit.ly/3PeIWnT](https://bit.ly/3PeIWnT)
 
ЩОБ ПОДАТИ ЗАЯВКУ потрібно заповнити аплікаційну форму за наступним лінком
 
https://forms.gle/gR2Ku923MJwCgPsV6
 
Джерело: