Фонд Конрада Аденауера, Europäische Akademie für Frauen in Politik und Wirtschaft (EAF Berlin) та Global Public Policy Institute (GPPi) запрошують на круглий стіл з трьома українськими експертками.

Круглий стіл спрямований на спілкування з німецькими стейкхолдер_ками та експерт_ками, а також має на меті пролити світло на різні ролі, які жінки відіграють в армії, державі та громадянському суспільстві. Серед іншого ми плануємо обговорити поточний досвід та потреби жінок в українській армії, діяльність із документування та переслідування військових злочинів та імплементацію Резолюції ООН 1325 на регіональному та місцевому рівнях.

Захід є частиною проектів «Разом до демократії» та «Перспективи миру на сході України», які фінансуються Фондом Конрада Аденауера в Україні (офіс у м. Харків).

Зверніть увагу, що обов’язковою умовою для участі в заході є правило 3G (повна вакцинація, одужання чи негативний тест), а також маски є обов’язковими в коридорах.

Захід відбуватиметься німецькою та українською мовами із синхронним перекладом.

Більше інформації німецькою мовою за посиланням.
З питань реєстрації просимо звернутись електронною поштою до Дар’ї Дмитренко: [email protected].


Джерело: https://www.kas.de/uk/web/ukraine/veranstaltungen/detail/-/content/plic-o-plic-ukrains-ki-zinki-miz-borot-bou-za-vizivanna-ta-mozlivist-vplivati