Parade-fest (https://www.instagram.com/paradefest/) розширює культурний фронт у бік Балкан і пропонує українським мисткиням взяти участь у 10-денному освітньому ретриті на фантастичному острові у національному парку Бріюні (Brijuni), Хорватія. 

Кемп відбудеться в партнерстві з фестивалем Kazalište Ulysses з 8 по 18 вересня за керівництвом професора музичних і гуманітарних наук Найджела Осборна (Велика Британія). Усі витрати пов’язані з проїздом, проживанням та харчуванням покривають організатори. 

Взяти участь в open call до кемпу можуть українські митці (з дітьми), музиканти, люди, що працюють з молоддю у ЗВО та молодіжних хабах\клубах. Подати заявку можуть як митці в Україні, так і ті, хто вимушено переселився за кордон.

Мета проєкту – інституалізація культурного будівництва або “вжарити молотом мистецтва по травмах насилля та війни”. Під час кемпу для українських митців та музикантів з їхніми родинами буде створено безпечний простір. Учасники зможуть трохи видихнути та отримати нові знання в методах арттерапії. Після заходу команда працюватиме над розвитком творчої мережі для підтримки розвитку арттерапії в Україні. Запустить процес заснування академічних спеціальностей в українських ЗВО.

Подавайте заявку до 22 серпня 2022 р.: https://forms.gle/6PoBRQA2eAV9J2S46

Джерело: https://t.me/internationalyouthopportunities/523