Терміновий пошук учасника на крутезний молодіжний тренінг “Tools for YOU.TH. - YOUth work through THeatre” в неймовірній Італії! Проект стартує вже в понеділок!
Проєкт YOU.TH - тренінг з неформальної освіти, де разом навчатимуться 34 молодих працівників з восьми різних країн протягом 7 днів. Проєкт має на меті ознайомити молодіжних працівників методиками та практиками, які використовуються в галузі театру, та можуть бути застосовані в неформальній освіті для впровадження інклюзивної діяльності.
Місце: Морфассо, Італія
Дати: 5-11 вересня 2022 (без урахування днів на подорож)
Кого ми шукаємо:
- осіб від 25 до 35 років;
- з хорошим рівнем володіння англійською мовою, достатнім для участі в проєкті;
- з попереднім досвідом або бажанням розвиватися в темі проєкту (інклюзія та театр).
Фінансування проекту:
100% витрат на харчування, проживання та переліт. Учасники мають самостійно придбати собі квитки, після проекту їх вартість буде відшкодовано в межах 275 євро. Учасники мають оформити медичне страхування за власний кошт.
Учасники сплачують 40 EUR благодійний внесок відправляючий організації (благодійний внесок не є обов’яхковим, але ми продовжуємо працювати та сподіваємося на вашу підтримку).
Поспішай заповнити аплікаційну форму https://bit.ly/you_th_application ЯКНАЙШВИДШЕ. Заявки розглядатимуться по мірі їх надходження.
Джерело: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid031k2t6etvqY4QBD22ESYx6Fa8gHJS2pXcerQrPYLkpx6gVr95yYpve9W25eodqrSfl&id=486834901489436