Шукаємо трьох учасників на Erasmus+ тренінг у Нідерландах!

На проект можна їхати з України чи будь-якої країни Європи.

Місце: Bant, The Netherlands
Дати: 6-14 листопада
Дедлайн: 13 вересня
Фінансові умови: Проєкт фінансується програмою Erasmus+. Витрати на проїзд (туди-назад) покриваються на 100% у межах 360 євро. Харчування та проживання буде забезпечено протягом всього проєкту - 100%.
Членський внесок (лише для учасників) - 30 євро (50% йде на підтримку ЗСУ)

Тренінг "Involvement and Impact: the next level!", буде організований у містечку Бант (Нідерланди) нашими партнерами.
У цьому проекті візьмуть участь 44 учасників із 6 країн: Нідерланди, України, Грузія, Греція, Єгипет, Польща, Хорватія, Болгарія, Португалія, Латвія, Литва, Румунія, Північна Македонія.

Цілі проекту
Цей тренінг розроблений для молоді, волонтерів, активних громадян, які прагнуть ознайомитися з підходами до навчання, що ґрунтуються на інклюзії людей з розумовими та фізичними проблемами, поділитися міжкультурними знаннями, вдосконалити навички та зробити відчутний вплив на суспільство.

Концепція проекту полягає в тому, щоб зібрати учасників, поділитися та знайти способи випробувати методи неформального навчання для інклюзії для кращого суспільства. Під час тренінгу учасники також напишуть разом зміст 2 молодіжних обмінів, звісно, ​​використаємо для цього ідеї молоді та адаптуємо його до ефективної роботи молодіжних проектів.

Профіль учасника
- 18-30 років
- зацікавленість у темі тренінгу
- здатність спілкуватися англійською

Інфопак проєкту
https://drive.google.com/file/d/1dQcK68BMmu__sKNlavaThcP-cyq0nCQo/view?usp=sharing

Заявка на проект

https://forms.gle/YDwuM9L8vNBGjiFT8

Джерело: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02W4ntMdxcYC1974vbwqp33wJiEdRdhYzKwEgy7KdpgZGsX8ka2Gmoi2nk51Gesmzl&id=100076443128122