Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський  відзначив спортсменів, які представляли підрозділи системи МВС України на Олімпійських іграх – 2020 у Токіо. Серед нагороджених була і аспірантка Харківського національного університету внутрішніх справ, заслужений майстер спорту України з синхронного плавання Катерина Резнік (Харківська обласна організація ФСТ «Динамо» у групі).

Під час нагородження міністр зазначив: «Є дуже мало цифр і значень, збільшенню яких радіють в нашій системі. Зростання кількості Олімпійських медалей – саме ця цифра. Вашими перемогами весь цей час жили багато українських сімей. Кожне місто, кожен навчальний заклад, в якому ви навчались, пишався вашими медалями. Хочеться вірити, що увага буде і до вашої підготовки, а також до людей, які готують вас до перемоги. 9 олімпійських нагород завоювали працівники системи МВС. Звернусь до Президента України з пропозицією і проханням, щоб в Україні не закрилась жодна спортивна школа. А лише розвивались можливості для наших спортсменів». 

Денис Монастирський також наголосив, що у системі МВС буде значно посилено внутрішньовідомчі спортивні змагання різного рівня. Також особливу увагу відомство приділить реконструкції вже наявних і побудові нових об’єктів спортивної інфраструктури. 

Спортсмени отримали відомчі відзнаки та нагрудні знаки МВС «За безпеку народу», пам’ятні та цінні подарунки. Також годинниками від МВС міністр нагородив заслужених тренерів.

Нагадаємо, що під час Олімпійських ігор – 2020 у Токіо українські спортсмени завоювали 19 нагород. Представники системи МВС, учасники ФСТ «Динамо», вибороли 9 медалей у різних видах спорту. 

За матеріалами Департаменту комунікації МВС України