Під час засідання головою Наукового товариства Людмилою Надоптою було підбито підсумки конкурсу на створення офіційної символіки Наукового товариства студентів, курсантів, слухачів, аспірантів, ад’юнктів, докторантів і молодих вчених Харківського національного університету внутрішніх справ.

За підсумками онлайн-голосування та голосування журі перемогу здобув курсант факультету № 2 Кирил Чикіт, якого було нагороджено подякою Наукового товариства.

За активну участь в конкурсі також було відзначено курсанта факультету № 1 Олексія Рачинського та ад’юнкта відділу організації освітньо-наукової підготовки Інну Гусєву.

Учасників зібрання поінформували про наукові заходи, заплановані у жовтні-грудні 2023 року. Особливу увагу було зосереджено на важливості підготовки якісних наукових робіт на конкурс наукових робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти закладів вищої освіти, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України, який цього року проводиться на базі ХНУВС.

Заступник голови Наукового товариства Симон Сербенюк ознайомив учасників із критеріями рейтингування діяльності членів Наукового товариства відповідно до нового Положення про Наукове товариство студентів, курсантів, слухачів, аспірантів, ад’юнктів, докторантів і молодих вчених Харківського національного університету внутрішніх справ, а також презентував свій проєкт оновленого дизайну сайту Наукового товариства і запуск інноваційних проєктів «Лайфхаки від молодих науковців» та «Наукові можливості».

На засіданні було обговорено проєкт конкурсу «Кращий науковий гурток» для висвітлення діяльності студентських наукових гуртків університету та популяризації молодіжної науки, а також низку організаційних питань, що стосуються ефективної роботи Наукового товариства.

ВЗГ ХНУВС