Керівник Автошколи для осіб з інвалідністю Харківського національного університету внутрішніх справ Олександр Марунчак провів робочу зустріч із головою Китайгородської сільської об’єднаної територіальної громади Кам'янець-Подільського району Юрієм Безродним.

Під час розмови директор показав наочно як саме проходить навчальний процес в Автошколі та розказав про основні принципи проведення теоретичних і практичних занять на право керування транспортним засобом категорії «В».

Юрій Безродний поцікавився переліком документів необхідних для навчання та терміни їх подання. На сьогодні в Автошколі створено всі умови, щоб учасники бойових дій могли пройти навчання та отримати посвідчення водія, або підвищити рівень безпечного керування автомобілем.

Особливу увагу Олександр Марунчак звернув на можливість пройти навчальні тренінги для наших захисників, щоб військові, які на фронті отримали поранення, втратили кінцівки, соціально адаптувалися, перенавчилися та набули навичок керування автомобілем з ручним керуванням.

У місцях масових відвідувань були розміщені постери з інформацією про Автошколу з переліком послуг, документів до вступу та адресою для мешканців Китайгородської ОТГ, до якої входять 13 сіл.

ВЗГ ХНУВС