Слухач Автошколи для осіб з інвалідністю Харківського національного університету внутрішніх справ 26-річний Яромир Сливка вдало склав іспит у Територіальному сервісному центрі МВС України у м. Кам’янець-Подільський та отримав посвідчення водія.

У березні 2023 року Яромир добровольцем пішов на фронт, де під час виконання одного із бойових завдань отримав важке поранення – втратив нижню кінцівку. Пройшовши курс лікування та реабілітації, він повернувся додому. В цивільному житті Яромир вирішив опанувати керування транспортним засобом, обладнаним для людей з обмеженим рухом. У квітні 2024 року хлопець розпочав навчання в Автошколі ХНУВС, успішно пройшов теоретичний і практичний курс.

«В мене була мета – опанувати керування автівкою. Я її досягнув. Дякую за це викладачам і інструкторам Автошколи Харківського національного університету внутрішніх справ. Для мене отримати посвідчення водія – це насамперед відчуття свободи і незалежності. І своїм побратимам, які ще не наважились розпочати навчання в цій автошколі, я бажаю нічого не боятися і починати діяти. Це дає абсолютну легкість і впевненість в собі, щоб повноцінно жити і розвиватися далі», – зазначив Яромир Сливка.

Заняття в Автошколі ХНУВС проходять за адресою: Хмельницька область, м. Кам'янець-Подільський, вул. Лесі Українки, 14-а.

Надіслати заявку для проходження навчання можна електронною поштою: [email protected]. Довідки за телефоном: +38 (067) 968-08-28.

ВЗГ ХНУВС