У Харківському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою «Правоохоронець» відбулись урочистості з нагоди останнього дзвоника. У заході взяли участь директор інституту післядипломної освіти ХНУВС, полковник поліції Ігор Назаренко та помічник ректора Анатолій Клочко.

Разом із ліцеїстами присутні вшанували світлу пам'ять загиблих захисників і захисниць України у російсько-українській війні.

Від імені ректора університету, генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка із завершенням навчання випускників ліцею привітав Ігор Назаренко. Він побажав молоді успіхів у здійсненні всіх планів: «Нехай ваш шлях у житті буде наповнений відданістю Батьківщині та своєму народові. Завжди вірте в себе, свої сили та здібності. Ви – майбутнє нашої держави, її гордість і надія!».

Ігор Назаренко та Анатолій Клочко вручили випускникам свідоцтва про повну загальну середню освіту.

У цьому році ліцей закінчили 100 випускників, які отримали золоті та срібні медалі «За високі досягнення у навчанні» та «За досягнення у навчанні», серед них – переможці ІІ-ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад, спортсмени та волонтери. Діти мріють продовжувати справу своїх батьків і рідних, які зараз несуть службу у Збройних Силах України та правоохоронних органах.

З 1995 року Харківський національний університет внутрішніх справ опікується ліцеєм «Правоохоронець». Колектив університету бере участь у вихованні ліцеїстів, проводить численні спільні заходи. Цього року майже всі випускники оформили особові справи для вступу до Харківського поліцейського вишу.

ВЗГ ХНУВС