Відбулася зустріч голови Школи наукового лідерства Харківського національного університету внутрішніх справ Віталія Найди з активними курсантами та студентами Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ.

Під час зустрічі Віталій Найда поділився власним досвідом наукової діяльності через участь у науковому, громадському житті університету, розповів про свої перші тези доповідей та наукові статті. Ознайомив також учасників зустрічі з початком діяльності та становлення Школи наукового лідерства університету, перемогами здобувачів освіти у міжнародних конкурсах, соціальними проєктами, що реалізуються в межах діяльності організації, розповів про участь у цікавих всеукраїнських та зарубіжних програмах.

Під час зустрічі були обговорені й окремі організаційні питання подальшої плідної роботи здобувачів освіти Сумської філії у рамках Школи наукового лідерства університету, взаємного інформування про актуальні можливості та підтримку у втіленні в життя найсміливіших та найкреативніших ініціатив. 

ВЗГ ХНУВС