Старша викладачка кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки Анна Сушкова разом зі слухачем магістратури факультету № 6 Сергієм П’яновим, який навчається за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування», взяли участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Економічна безпека: організаційно-правові, інформаційно-аналітичні та оперативно-розшукові засади», що відбулася на базі Державного податкового університету м. Ірпінь.

Учасники конференції розглянули такі питання: економічна безпека як складова національної безпеки держави; забезпечення економічної безпеки; зовнішньоекономічна безпека України; світовий досвід забезпечення економічної безпеки.

На секції «Економічна безпека як складова національної безпеки держави» Анна Сушкова та Сергій П’янов представили доповіді: «Інвестиційна привабливість Україна в умовах воєнного стану як складова економічної безпеки та стабільності держави» та «Еволюція інститутів спільного інвестування в Україні: шлях у 30 років від обслуговування процесів великої приватизації до використання у схемах з оптимізації оподаткування».

За результатами роботи конференції видано збірник публікацій.

ВЗГ ХНУВС