Представники Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у тренінгу, проведеному Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти у партнерстві з Міністерством внутрішніх справ України. Тренінг був організований для гарантів освітніх програм і керівників відділів забезпечення якості у гібридному форматі на платформі Zoom, від університету в online форматі також долучилися представники навчально-методичного відділу, навчальних підрозділів.

Фахівці Національного агентства висвітлили питання правового регулювання акредитації освітніх програм, вимоги до закладів вищої освіти щодо забезпечення якості освітньої діяльності та вищої освіти.

Учасники отримали актуальну та корисну інформацію щодо процедури акредитації від створення відомостей про самооцінювання освітньої програми до рішення НАЗЯВО, а також особливостей заповнення відомостей про самооцінювання освітньої програми.

Завершився тренінг активною дискусією та відповідями на запитання представників закладів вищої освіти, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України.

ВЗГ ХНУВС