Курсант факультету № 1 Тейюб Абдулаєв та курсант факультету № 4 Артем Громович, які є членами наукового гуртка кафедри теорії та історії держави і права, стали півфіналістами ІІ Всеукраїнського молодіжного конкурсу «Юридична освіта майбутнього». Під науковим керівництвом професорки кафедри теорії та історії держави і права Юлії Загуменної курсанти підготували конкурсні роботи за тематикою реформування юридичної освіти та застосування інновацій.

У конкурсі взяли участь учасники та учасниці з усієї України. Його мета – підтримка обдарованої молоді та внутрішньо переміщених осіб; виявлення проблемних питань юридичної освіти та шляхи їх вирішення; залучення студентів до процесів покращення якості вищої юридичної освіти в Україні; залучення молодих науковців до інтеграції юридичної освіти в європейський освітній простір; професійної орієнтація школярів; аналітика питання підвищеної популярності професії юриста у абітурієнтів.

Всеукраїнський молодіжний конкурс «Юридична освіта майбутнього» проведено за сприяння Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти за підтримки Міністерства молоді та спорту України й Міністерства освіти і науки України.

ВЗГ ХНУВС