Доцент кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1 кандидат юридичних наук, доцент Олександр Пабат провів профорієнтаційні заходи у відділі освіти Височанської селищної ради та у Комунальному закладі «Зеленогайський ліцей Височанської селищної ради Харківського району Харківської області», де зустрівся з керівництвом та учнями 10–11-х класів.

Під час зустрічі зі школярами представник університету розповів про умови вступу до вишу, про факультети та спеціальності, за якими готують фахівців у ХНУВС, про особливості вступу та навчання у магістратурі.

Олександр Пабат також ознайомив з матеріально-технічною базою університету, умовами проживання у гуртожитку, спортивними секціями та гуртками художньої самодіяльності, які функціонують у поліцейському виші, повідомив про перспективи працевлаштування випускників у підрозділах Національної поліції. Окрему увагу старшокласників представник університету звернув на підготовчі курси для вступу до Харківського національного університету внутрішніх справ.

Наприкінці зустрічі присутні отримали друковані матеріали з актуальною інформацією про університет.

ВЗГ ХНУВС