Курсанти 1 курсу факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у ХVІІ Всеукраїнській науково-практичній онлайн-конференції, яка пройшла на юридичному факультеті Національного університету біоресурсів та природокористування України (м. Київ).

Вони виступили із доповідями: Тетяна Дзябʼяк на тему «Особливості застосування поліцейських заходів в умовах воєнного стану»; Олеся-Діана Капулова – «Зміни в освітньому законодавстві (вища освіта)»; Максим Хилобокий – «Жінки-військові в умовах воєнного стану»; Артем Молчанов – «Завдання Національної поліції в умовах воєнного стану»; Назар Чуб – «Напрями діяльності Генерального штабу Збройних Сил України».

Декан юридичного факультету Національного університету біоресурсів та природокористування Олена Яра наголосила на важливості проведення наукових досліджень у такий складний для країни час. Модераторкою дискусії виступила завідувачка кафедри теорії та історії держави та права Віра Качур.

Тези доповідей було підготовлено під керівництвом доцентки кафедри теорії та історії держави та права факультету № 1 ХНУВС Олени Юшкевич.

Курсанти постійно беруть участь у науково-практичних конференціях, адже основною метою таких заходів є залучення здобувачів освіти до наукових пошуків.

ВЗГ ХНУВС