Ад’юнкти кафедри кримінального процесу та організації досудового слідства під час педагогічної практики отримали досвід викладання. За цей час вони активно долучалися до освітнього процесу – відвідували лекції, які проводили досвідчені викладачі кафедри. Спільне проведення таких лекцій сприяло обміну досвідом та інноваційними методиками викладання, що збагачує освітній процес, а також ад’юнкти закріпили теоретичні знання, здобули цінні практичні навички.

Крім того, вони брали участь у семінарських заняттях, під час яких безпосередньо взаємодіяли з курсантами. Під керівництвом представників кафедри ад'юнкти обговорювали теми занять, вирішували практичні завдання. Це дозволило їм краще зрозуміти потреби та інтереси здобувачів вищої освіти, а також удосконалити свої педагогічні навички.

Передання досвіду молодим науковцям і майбутнім викладачам є частиною постійної роботи кафедри кримінального процесу та організації досудового слідства. Керівництво факультету, зі свого боку, наголосило на важливості таких практик для підготовки майбутніх педагогів і висловило впевненість, що отриманий досвід буде корисним як ад'юнктам, так і здобувачам вищої освіти.

ВЗГ ХНУВС