На запрошення Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної військової адміністрації здобувачі вищої освіти факультетів № 2 та № 3 на чолі з фахівцем відділення дозвілля відділу соціально-гуманітарної роботи Андрієм Прохоровим взяли участь у проведенні культурно-освітнього заходу «Покращення ментального здоров’я засобами популяризації історико-культурної спадщини», що відбувся у Вінницькому обласному краєзнавчому музеї.

Захід пройшов за участі першої заступниці начальника Вінницької ОВА Наталі Заболотної та регіональної координаторки Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» Олени Бессараби.

Перед учасниками виступили фахівці з психології, історії, етнографії, народних мистецтв та музейної справи, також відбулися мистецькі виступи та міні-екскурсії.

Курсантська молодь переконалася, як ознайомлення з культурним надбанням Вінниччини, залучення до народного мистецтва та традицій, усвідомлення своєї національної ідентичності може покращити моральний стан людей, які потребують психологічної підтримки через негативний вплив війни.

ВЗГ ХНУВС