За участі керівництва факультетів №№ 1-4, Сумської філії, представників навчально-методичного відділу, відділу кадрового забезпечення та науково-педагогічного складу профілюючих кафедр для курсантів першого курсу Харківського національного університету внутрішніх справ проведено інструктажі щодо порядку проходження ознайомчої практики у територіальних підрозділах Національної поліції України.

Ознайомча практика проводитиметься у періоди з 08 до 21 липня та з 15 до 28 липня 2024 року за місцем розташування навчальних підрозділів університету: ГУНП у Хмельницькій, Вінницькій та Сумській областях.

Увагу курсантів було акцентовано на сумлінному та відповідальному ставленні до виконання обов’язків працівника поліції, наполегливості в оволодінні практичними навичками майбутньої професії, дотриманні дисципліни та законності, недопущенні порушень прав і свобод громадян, особистої безпеки тощо.

Здобувачам вищої освіти також були доведені загальні питання роботи структурних підрозділів Національної поліції, наголошено на належному оформленні матеріалів ознайомчої практики, дотриманні законодавства України, нормативно-правових актів МВС і Національної поліції України.

ВЗГ ХНУВС