Проведено чергову онлайн-зустріч зі старшокласниками та педагогічними працівниками Мелітопольської громади. У ній взяли участь заступники деканів з навчально-методичної роботи факультету № 3 Григорій Джагупов, факультету № 4 Юрій Онищенко, а також працівники практичних підрозділів – начальник сектору кадрового забезпечення організації відбору УКЗ ГУНП Запорізької області Анна Батулинська-Решетіло, начальник сектору організації технічного супроводу управління протидії кіберзлочинам ГУНП в Запорізькій області Дмитро Тімохін, начальник сектору кадрового забезпечення Мелітопольського районного управління ГУНП в Запорізькій області Світлана Арутюнова, старший інспектор з оперативного пошуку та партнерства у сфері інформаційних технологій управління протидії кіберзлочинам ГУНП в Запорізькій області Олег Кирбятʼєв, т.в.о. начальника сектору логістики Мелітопольського районного управління ГУНП в Запорізькій області Віталій Єрмак.

Під час зустрічі, до якої долучилося понад 80 учасників, Юрій Онищенко розповів абітурієнтам про перспективи навчання в Харківському національному університеті внутрішніх справ, надав інформацію про факультети та спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців, про умови навчання та проживання курсантів, спортивні секції, наукові гуртки тощо.

У презентаційному форматі було наведено покроковий алгоритм дій абітурієнта при вступі в навчальний заклад. На усі запитання абітурієнти отримали вичерпні відповіді.

ВЗГ ХНУВС