Під час ранкового шикування особового складу факультетів № 2 та № 3 ректор університету Валерій Сокуренко вручив нагороди курсантам, які стали переможцями та вибороли призові місця у чемпіонаті ФСТ «Динамо» України з легкої атлетики (біг за неолімпійською програмою), що проходив у м. Львів.

У змаганнях взяли участь збірні команди закладів вищої освіти, що належать до сфери управління МВС, Національної гвардії України та інших центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується та координується Кабінетом Міністрів України через Міністра внутрішніх справ України.

В особистому заліку серед жінок курсантка 2 курсу факультету № 2 Дар’я Вілкова посіла ІІІ місце на дистанції 1000 м. Збірна ХНУВС у командному заліку виборола ІІІ місце серед команд дев’яти ЗВО МВС.

Ректор університету зазначив, що для поліцейського важливо мати хорошу фізичну форму, щоб гідно виконувати службові обов’язки. Він побажав спортсменам нових перемог та закликав і надалі тримати високу планку не лише у спорті, але й навчанні.

ВЗГ ХНУВС