Учасник Школи наукового лідерства курсант 1 курсу факультету № 3 Роман Дмитрієв став півфіналістом ІІ Всеукраїнського молодіжного конкурсу «Юридична освіта майбутнього». Під науковим керівництвом голови Школи наукового лідерства, наукового співробітника науково-дослідної лабораторії з проблем психологічного забезпечення правоохоронної діяльності Віталія Найди курсант підготував есе на тему «Сучасні виклики для юридичної освіти: необхідність реформ та інновацій».

Мета Конкурсу – підтримка обдарованої молоді, виявлення проблемних питань юридичної освіти та шляхи їх вирішення, залучення здобувачів вищої освіти до процесів покращення якості вищої юридичної освіти в Україні.

Конкурс був проведений Радою молодих юристів України, Інститутом політико-правових та релігійних досліджень, Київською Малою академією наук учнівської молоді за сприяння Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти і науки України. У конкурсі взяли участь понад 6000 учасників та учасниць з усієї України.

ВЗГ ХНУВС