Під час табірного збору для першокурсників вишу відділом соціально-гуманітарної роботи було проведено відеолекторій «Історія та традиції Харківського національного університету внутрішніх справ». До заходу в режимі онлайн долучилися курсанти з віддалених локацій університету.

Фахівець відділу Андрій Прохоров познайомив молодь з історією виникнення фахової підготовки поліцейських на Україні та першого в Україні Університету внутрішніх справ. Видатні керівники та представники науково-педагогічного складу Харківського національного університету внутрішніх справ, становлення матеріально-технічної бази вишу, активна діяльність курсантсько-студентського самоврядування, спортивні досягнення, творча самореалізація, пам’ять про випускників, які загинули, захищаючи Україну від агресії рф, – це деякі з тем, які обговорювалися на зустрічі.

Високий професійний рівень підготовки, максимально якісне та сучасне забезпечення освітнього процесу курсантів, студентів і слухачів є визначальними в діяльності Харківського поліцейського вишу. Разом з усією країною він переживає складні часи, але головна традиція постійного розвитку і подолання будь-яких труднощів – це той лейтмотив, що допоможе новій хвилі майбутніх правоохоронців у наслідуванні та реалізації девізу закладу вищої освіти: «Знання. Закон. Честь!».

ВЗГ ХНУВС