У межах зміцнення зв’язків із навчальними закладами та органами управління освітою доцентка кафедри цивільно-правових дисциплін факультету № 4 Наталія Шишка та професор цієї ж кафедри Олександр Шишка зустрілися із начальницею управління освіти міста Покров Дніпропетровської області Ольгою Матвєєвою. Обговорювалися важливі аспекти вступу до закладу вищої освіти МВС України – Харківського національного університету внутрішніх справ.

Представники університету детально розповіли про умови прийому, особливості навчального процесу, факультети та спеціальності, які пропонує університет. Вони наголосили на перевагах навчання у ХНУВС, серед яких – високий рівень професійної підготовки, отримання престижної професії, соціальний захист та гарантоване працевлаштування після закінчення навчання.

Обговорювалися перспективи співпраці між університетом та управлінням освіти міста Покров у проведенні спільних інформаційно-роз’яснювальних заходів та розповсюдженні інформативної продукції для майбутніх абітурієнтів. Для більш детального ознайомлення з університетом представники вишу передали інформативну продукцію про ХНУВС, що містить важливу інформацію про напрями підготовки та спеціальності.

ВЗГ ХНУВС