Кафедрою іноземних мов факультету № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ спільно з кафедрою конституційного і міжнародного права цього ж факультету проведено англомовний конкурс «Права дитини та твоя школа» серед учнів випускних класів/курсів технікумів, коледжів, училищ, ліцеїв та закладів загальної середньої освіти.

Мета конкурсу – підвищення обізнаності про права дитини та сприяння створенню шкільного середовища, в якому ці права поважаються та підтримуються. Захід також мав на меті розширити можливості учнів відстоювати свої права та створити більш інклюзивну та дружню шкільну спільноту. За допомогою письмового та відео есе учасники конкурсу висловили свої думки та виклали аргументи, демонструючи креативність, здатність аналізувати та пропонувати конструктивні рішення, розуміння та особисте ставлення до цієї проблематики.

За результатами ретельного обговорення та оцінки кожного есе було визначено переможців і призерів, які отримали грамоти та цінні подарунки від університету:

І місце – Вікторія Ількович, Кам’янець-Подільський фаховий коледж індустрії, бізнесу та інформаційних технологій;

ІІ місце – Денис Ситник, КЗ «Харківський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою “Правоохоронець”» Харківської обласної ради;

ІІІ місце – Кирило Гуленко, Пирятинський ліцей Пирятинської міської ради Полтавської області.

Вітаємо переможців і призерів англомовного конкурсу і бажаємо подальшого натхнення у вивченні англійської мови, жаги до самовдосконалення й нових перемог!

ВЗГ ХНУВС