З метою психологічної та соціальної адаптації ветеранів війни працівники кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки факультету № 3 Харківського національного університету внутрішніх справ проводять щотижневі заняття спортом. Для ветеранів-військових – це продовження реабілітації, що сприяє підтримці фізичного здоров'я, зміцнює м'язи і кістки, покращує серцево-судинну систему та підвищує загальний тонус організму.

Тренування з елементами боксу з учасником бойових дій, підполковником запасу ЗСУ Олександром Чалим провів старший викладач кафедри, заслужений майстер спорту України з кікбоксінгу, суддя національної категорії з кікбоксингу, капітан поліції Дмитро Константинов.

Майстер спорту міжнародного класу з армліфтингу, суддя міжнародної категорії з гирьового спорту, учасник бойових дій Ігор Войцехівський відпрацював комплекс вправ на тренувальних петлях TRX із ветераном війни, солдатом Сергієм Васильєвим, який проходив службу в 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді.

Працівники університету впевнені, що спорт допоможе ветеранам війни подолати фізичні та психологічні травми, відновити втрачену впевненість у собі та знайти нові цілі та мотивацію в житті.

Спортивні заходи проходять у межах реалізації проєкту Департаменту освіти, науки та спорту МВС «#Дружняпідтримка».

ВЗГ ХНУВС