Старша викладачка кафедри іноземних мов факультету №4 ХНУВС Віта Филипська взяла участь у сесії вебінарів від British Council. На вебінарі «AI as our ally» викладачка ознайомилася з практичним застосуванням штучного інтелекту в повсякденній навчальній практиці, питаннями безпеки, пов’язаними з використанням штучного інтелекту як ресурсу, а також отримала досвід використання штучного інтелекту в освіті як потужного інструменту для створення ефективного та дієвого освітнього середовища.

Підхід до викладання Dogme ELT або Teaching Unplugged: як навчати англійської мови без підручників та технологій було розглянуто на вебінарі «Using resources that aren’t textbooks».

Віта Филипська дізналася про практичні способи та стратегії для створення інтерактивних уроків, як використовувати повсякденні речі та ідеї самих студентів, щоб зробити навчання цікавішим і безпосередньо пов’язаним з їхнім життям. Наприкінці сесії відбулася панельна дискусія «If I don’t use a textbook, what can I use?», під час якої спікери ділилися ідеями щодо творчих способів використання ресурсів на заняттях англійської мови.

ВЗГ ХНУВС