Довідки про успішне проходження первинної професійної підготовки в інституті післядипломної освіти Харківського національного університету внутрішніх справ одержали слухачі курсів, які навчалися за спеціалізацією «Спеціальна поліція».

Випускники склали іспити з кримінального та адміністративного права, тактичної та фізичної підготовки. Поліцейські працюватимуть у батальйоні конвойної служби, охороні метрополітену та адмінбудівель, секторі логістики, помічниками чергових районних відділів і відділень поліції ГУНП у Харківській області.

Від імені ректора університету, генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка поліцейських привітав директор інституту післядипломної освіти, полковник поліції Ігор Назаренко. У заході з нагоди випуску взяв участь член-кореспондент Національної академії правових наук України, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України Сергій Гусаров. Він побажав випускникам гідно служити українському народу та бути такими ж незламними, як Місто-герой Харків.

Попри війну життя триває, беззаперечна віра у перемогу робить молодь сильною та надихає її створювати сім'ї. Під час заходу з нагоди випуску відбулася ще одна приємна подія. Випускниці курсів Діані Почепцовій освідчився та зробив пропозицію стати дружиною Владислав Клєц. Він також поліцейський, працює в ГУНП у Харківській області. Тож цей день молода пара запам’ятає на все життя. Віримо, що у них все попереду – можливість жити у вільній та незалежній країні, працювати на благо українського народу, народжувати дітей. Закоханих привітали керівництво інституту, колеги та друзі.

ВЗГ ХНУВС