Наукова бібліотека університету продовжує отримувати книжкові новинки у межах підписаного Меморандуму про партнерство та співпрацю між ХНУВС і видавництвом «Юрінком Інтер».

Цього разу бібліотечний фонд поповнився підручником: Іванський А.Й. Фінансове право: підручник. Міжнар. гуманітар. ун-т, 2-ге вид., перероб. та доп. Київ: Юрінком інтер, 2022. 484 с.

У підручнику на основі кредитно-модульної системи висвітлюються питання правового регулювання фінансових відносин. Значна увага приділяється теоретичним аспектам фінансового права як науки, галузі та навчальної дисципліни. Основний акцент зроблено на питанні функціонування бюджетних, податкових, банківських і валютних правовідносин та правовідносин, які складаються у галузі фінансово-правової відповідальності та щодо цін та ціноутворення. Уся нормативна база наведена станом на початок 2022 року.

Науковий посібник розрахований на студентів, аспірантів і викладачів юридичних та економічних факультетів, які за своїми науковими інтересами або професійною діяльністю цікавляться питаннями фінансового права.

Ознайомитися з виданням можна у науковій бібліотеці, а також на сайті видавництва:https://yurincom.com/products/finansove-pravo-pidruchnik?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR01Jmpnjnt6y3-g2LScvV-YD2p_gFK0GCtapplme83uLOKQXfJah75Crz0_aem_ZmFrZWR1bW15MTZieXRlcw

ВЗГ ХНУВС