Керівництво та курсанти факультету обговорили низку важливих питань, зокрема дотримання вимог безпекової складової. Заступник декана з навчально-методичної роботи Юрій Онищенко окреслив види відповідальності за невиконання вимог академічної доброчесності, плагіат та недотримання інших етичних принципів і правил, якими мають керуватися учасники освітнього процесу під час навчання. Він наголосив на неприпустимість використання службових повноважень, впливів особистих інтересів або інших видів корупції під час освітнього процесу, зокрема екзаменаційної сесії. Особливу увагу курсантів було звернено на необхідність отримання сертифікатів щодо рівня володіння державною мовою.

Заступник декана Олександр Шломін надав рекомендації щодо вимог до етичної поведінки поліцейських і правил поведінки в мережі "Інтернет" в умовах правового режиму воєнного стану, а також мотивував курсантів щодо здорового способу життя та занять спортом. Він також нагадав про неухильне дотримання курсантами правил дорожнього руху як водіїв, пасажирів і пішоходів.

Фахівчиня відділення психологічного забезпечення відділу кадрового забезпечення Єлизавета Посна розповіла про доступність психологічної допомоги курсантам у вирішенні різноманітних життєвих ситуацій, питань і проблем. Вона акцентувала увагу, що здобувачі вищої освіти можуть звертатися до психологів як в очному, так і в онлайн-форматі, наголосила на анонімності всіх звернень.

ВЗГ ХНУВС