Центр українсько-польського розвитку Харківського національного університету внутрішніх справ із перших днів війни долучає польську громадськість до гуманітарної допомоги Харківщині.

Як зазначив керівник Центру українсько-польського розвитку ХНУВС професор кафедри кримінального права та кримінології факультету № 6 Микола Пахнін, надзвичайно важливо, що з першого дня війни наші друзі й партнери в Польщі активно підтримали Харківщину, організували у себе пункти для збору гуманітарної допомоги та необхідну логістику. Допомога надходить не лише з Польщі, а й від польських громад по всьому світу, зокрема із США. Майже в щоденному режимі у провідних польських медіа ми розповідаємо про ситуацію в місті та області і закликаємо не зменшувати темпи допомоги.

Також за інформацією Миколи Пахніна окрім громадськості в гуманітарних проєктах беруть участь і представники польського політикуму. На цьому тижні відбулася розмова з депутатом Сейму Республіки Польща Даріушем Йонським, в якій було визначено подальшу діяльність щодо гуманітарної підтримки Харківщини.

ВЗГ ХНУВС