У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулось онлайн-заняття на тему «Правоохоронна діяльність, керована аналітикою (Intelligence Led Policing). Інформаційна складова» для здобувачів вищої освіти та представників наукового та науково-педагогічного складу ХНУВС. Спікером заходу виступив експерт з питань спеціалізованих правоохоронних органів Консультативної місії Європейського Союзу Богдан Денисенко.

Під час заходу спікер розкрив поняття правоохоронної діяльності, керованою аналітикою, зокрема, розповів про складові цього визначення, пояснив роль аналітики у роботі правоохоронних органів, а також висвітлив важливість цього аспекту в роботі поліції. Богдан Денисенко також ознайомив із процесом збору, структуруванням та аналізом інформації правоохоронними органами, а також зазначив, що кінцевою метою цієї концепції є зниження рівня злочинності. 

Наприкінці заняття спікер висвітлив, що потрібно для того, щоб концепція правоохоронної діяльності, керованої аналітикою, у повній мірі використовувалася в Україні. Учасники заходу активно ставили запитання, на які спікер дав вичерпні відповіді.

ВЗГ ХНУВС