Відбулась онлайн-зустріч представників Європейського Союзу, компанії Particip із представниками Міністерства внутрішніх справ України та територіальних органів, закладів, установ і підприємств, що належать до сфери управління МВС із питань співпраці з Програмою НАТО з виховання доброчесності.
Зустріч відкрила Керівниця Програми НАТО–Україна з виховання доброчесності, штаб-квартира НАТО, докторка Надя Міланова.
Начальник Управління запобігання корупції МВС України Анатолій Фодчук виступив із доповіддю щодо співпраці МВС України з Програмою НАТО з виховання доброчесності, головних здобутків і напрацювань, досягнених за роки спільної роботи.
Від Харківського національного університету внутрішніх справ у зустрічі взяли участь доцент кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1 Олександр Пабат і уповноважена з антикорупційної діяльності Яна Мазур. Олександр Пабат розповів як впроваджує отримані знання і навички за Програмою НАТО з розбудови доброчесності під час викладання та запропонував нові підходи для подальшої співпраці з Програмою НАТО. Яна Мазур акцентувала увагу присутніх на програмах і планах університету, що стосуються розбудови доброчесності, впровадження професійної етики та формування нулевої толерантності до будь-яких проявів корупції.

ВЗГ ХНУВС