Вже втретє поспіль Центр Українсько-Польського розвитку Харківського національного університету внутрішніх справ долучає університетську спільноту, яка цікавиться польською мовою та культурою, а також усіх охочих взяти участь у написанні диктанту польською мовою, що відбудеться з 11 по 13 листопада 2022 року з нагоди святкування Національного Дня Незалежності Польщі. Захід організовує польський освітній портал www.dyktanda.pl.
Щоб взяти участь у диктанті, достатньо увійти або зареєструватися на сайті Dyktanda.pl і натиснути WEŹ UDZIAŁ (укр. візьми участь) на сторінці нижче: https://dyktanda.pl/dyktanda/dyktando-na-swieto-niepodleglosci-2022?audio=1.
Як зазначив керівник Центру Українсько-Польського розвитку, професор кафедри кримінального права та кримінології факультету № 6 Микола Пахнін, написання диктанту є символічним єднанням двох братніх європейських народів - польського та українського, у вирішальний історичний період нашої спільної боротьби з російською тиранією за цінності свободи та демократії.

ВЗГ ХНУВС