Колектив Харківського національного університету внутрішніх справ привітав ректор Академії «Штефан Чел Маре» МВС Республіки Молдова, головний комісар Діну Оставчук: «Маю честь привітати вас від імені колективу Академії «Штефан Чел Маре» МВС і від себе особисто з нагоди Дня поліції!

Ця надзвичайно важлива робота вимагає спеціальних якостей, відданості, мужності, наполегливості і професіоналізму – якості, з якими ви щодня виконуєте покладені на вас завдання.

День української поліції дозволяє нам висловити своє захоплення серйозністю, зусиллями та професіоналізмом, які ви продемонстрували у досягненні поставлених цілей.

Бажаємо вам, щоб усі прекрасні моменти, які досі наповнювали ваше життя, як у професійному, так і в духовному плані, продовжувалися і надалі, і щоб шляхетна професійна діяльність, яку ви так успішно здійснюєте, покращувалась.

Ми високо цінуємо співпрацю між нашими установами і переконані, що ми знайдемо необхідні ресурси, щоб наповнити цю співпрацю новим змістом у майбутньому.

Прийміть засвідчення нашої поваги та шани, а також найтепліші побажання здоров'я, щастя та професійної реалізації».