Дієве партнерство між ХНУВС і Норвезьким поліцейським університетським коледжем в Осло відкриває нові можливості для здобувачів вищої освіти, викладачів і науковців ХНУВС, дозволяє їм отримувати актуальні та якісні академічні матеріали безкоштовно. Така ініціатива підкреслює прагнення обох закладів освіти до розвитку наукової спільноти та зміцнення освітніх зв’язків на міжнародному рівні.

За сприяння відділу міжнародного співробітництва ХНУВС і завдяки підтримці старшої радниці з питань інтернаціоналізації Норвезького поліцейського університетського коледжу Сюзанни Бансель співробітники бібліотеки коледжу сформували та поділились із Харківським національним університетом внутрішніх справ переліком журналів і баз даних із відкритим доступом для використання у науковій діяльності.

Переглянути список журналів і баз даних можна на бібліотечному порталі ХНУВС у розділі «Науковцям», підрозділ «Міжнародні журнали та бази даних відкритого доступу правової тематики»: https://lib.univd.edu.ua/pearl/menu_bd_vikritogo_dostupu.

ВК ХНУВС