Курсант 3 курсу факультету №1, член Школи наукового лідерства  Харківського національного університету внутрішніх справ Іван Котляров взяв участь у третьому щорічному екологічному форумі, який відбувся у м. Івано-Франківськ.

Учасники заходу обговорили вплив військових дій і злочинів РФ на довкілля та стратегії зеленого відновлення нашої країни. Під час дискусії активісти спланували дії відбудови екосфери та поширення екоактивізму серед населення.

Досвідчені спікери представили втілення екологічних реновації у громадах, у тому числі на деокупованих територіях з урахуванням потреб сьогодення, також зосередили увагу на впливі та  наслідках війни на екологічну безпеку України. Було багато нової та корисної інформації щодо відновлення громад в екосередовищі. Курсант університету поділився власним досвідом та ідеями, які стосуються збереження чистого довкілля.

Форум був організований Представництвом Austausch в Україні - Центр громадянського суспільства «Друкарня» за підтримки Німецької неурядової організації «Хліб для Світу» та Austausch e.V для екоактивістів, громадських діячів з різних регіонів України.

ВЗГ ХНУВС