Провідна фахівчиня відділення кадрового забезпечення Сумської філії ХНУВС Ганна Мітітєл організувала та провела для студентів 1 курсу спеціальності «Правоохоронна діяльність» виховну годину до Дня Європи. Студенти переглянули презентацію, у якій було висвітлено основні цінності, що є фундаментом Європейського Союзу: демократія, права людини, рівність та солідарність. Здобувачам освіти також розповіли про сучасні виклики, з якими сьогодні стикається Європа, серед них – міграція, зміни клімату, економічна нестабільність. Під час заходу учасники обговорили культурне різноманіття в Європі та порівняли різні аспекти культур, мов, традицій та звичаїв між європейськими країнами.

Після презентації студенти взяли участь у вікторині, яку підготувала студентка 3 курсу за спеціальністю «Право» Антоніна Ткач.

Наприкінці заходу Ганна Мітітєл підкреслила важливість активної участі студентсько-курсантської молоді у громадському житті на підтримку європейської ідентичності та взаєморозуміння між європейськими країнами, адже кожний може зробити свій внесок у спільний та мирний розвиток Європи.

Сумська філія ХНУВС