Відбулося засідання наукового гуртка кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики факультету № 6, присвячене Міжнародному Дню захисту персональних даних, який світова спільнота відзначає щороку 28 січня. Цей день було запроваджено з нагоди відкриття для підписання 28 січня 1981 року Конвенції Ради Європи про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних.

У зустрічі взяли участь студенти, завідувач кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики Ірина Панова та керівник наукового гуртка Вікторія Мельник.

Відкрила захід завідувач кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики Ірина Панова, яка наголосила на важливості захисту персональних даних в умовах сьогодення.

Анна Шевцова виступила із презентацією до Міжнародного Дня захисту персональних даних. Було заслухано доповіді членів наукового гуртка «Заходи адміністративного примусу», доповідач Сергій Скрипка; «Шляхи подолання корупції», доповідач Ганна Гордієнко, «Збереження медичної таємниці», доповідач Віталій Постольник.

ВЗГ ХНУВС