У межах інформальної (неформальної) освіти здобувачі вищої освіти ХНУВС постійно беруть участь у різноманітних тренінгах, вебінарах, наукових конференціях тощо. Директор ННІ №4 Микола Марчук і завідувачка кафедри конституційного і міжнародного права та прав людини Тетяна Гудзь відзначили досягнення курсантів інституту у науковій сфері.

Курсант Андрій Синжерян отримав диплом III ступеня за участь у II Міжнародному правничому конкурсі наукових статей серед здобувачів вищої освіти ЗВО, що відбувся на базі Донецького державного університету внутрішніх справ.

Сертифікати за онлайн-участь у X Міжнародній науково-практичній конференції «Європейський конгрес наукових досягнень» (European congress of scientific achievements) у місті Барселона (Іспанія) вручили курсантам Максиму Сіталу, Денису Воропаєву та Андрію Синжеряну.

Курсант Іван Цуркан отримав сертифікат за участь у IX Міжнародній науково-практичній конференції «Перспективи сучасної науки: теорія і практика» (Perspectives of contemporary science: Theory and practice) у місті Львів.

Всебічний розвиток курсантів, їхня вмотивованість щодо саморозвитку та активна наукова позиція завжди перебувають в центрі уваги керівництва інституту.

ВК ХНУВС