За допомогою платформи ZOOM з майбутніми випускниками закладів загальної середньої освіти відбулася онлайн-зустріч керівництва Харківського національного університету внутрішніх справ, представників факультетів та приймальної комісії щодо правил вступу і навчання в університеті у 2022 році. Школярі, випускники ліцеїв і гімназій Донецької, Миколаївської та Одеської областей ставили запитання щодо порядку подачі онлайн-заяв, вимог до стану здоров’я, нормативів з фізичної підготовки, переліку предметів, з яких необхідно складати ЗНО на ту чи іншу спеціальність тощо.

На всі запитання учасники онлайн-зустрічі отримали вичерпні відповіді від проректора доктора юридичних наук, професора Анатолія Клочка, помічника ректора Віктора Слиша, представників факультетів та структурних підрозділів вишу, секторів організації відбору та проведення атестування поліцейських управлінь кадрового забезпечення відповідних територіальних підрозділів Національної поліції.

Слід зазначити, що в Харківському національному університеті внутрішніх справ навчаються юнаки і дівчата з усіх областей України, які обирають виш не за місцем його розташування – якнайближче до домівки, – а за якістю організації освітнього процесу, його матеріально-технічним забезпеченням, досягненнями у науково-дослідній роботі та подальшими перспективами розвитку. Наш університет входить до рейтингу найкращих вишів і навчатися в ньому – відповідально і престижно. Університет об’єднує не лише молодь, яка хоче отримати гідну професійну підготовку, але й акумулює та впроваджує в освітню діяльність сучасні методики та напрацювання поліції інших держав. Готуючи висококласних фахівців для Національної поліції України та за цивільними спеціальностями, колектив університету робить свій внесок у зміцнення та розвиток держави, забезпечуючи її спеціалістами, здатними працювати в сучасних умовах швидкого розвитку високих інноваційних технологій.

Переглянути онлайн-зустріч можна на Youtube-каналі за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=LqaIHIA-TNk

ВЗГ ХНУВС