Відділом рекрутингу та профорієнтаційної роботи Харківського національного університету внутрішніх справ спільно з Департаментом освіти Черкаської міської ради та Управлінням освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації проведено онлайн-зустріч на тему «Особливості вступу і навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ у 2023 році» з випускниками цього року та усіма зацікавленими щодо вступу. Всього у зустрічі взяли участь понад 70 локацій з понад 20 навчальних закладів Черкаської, Полтавської та Херсонської областей.

Проректор Анатолій Клочко, помічник ректора Віктор Слиш ознайомили майбутніх абітурієнтів з історією вишу, перевагами навчання, науковими, спортивними, культурними досягненнями університету, його відомими випускниками.

Представники факультетів університету Лілія Жиронкіна, Сергій Гіренко, Павло Червоний, Юрій Оніщенко та Костянтин Свєрдлін ознайомили учасників зустрічі зі специфікою навчання курсантів і студентів, а також перевагами отримання вищої освіти на кожному з факультетів.

У заході взяли участь представники секторів організації відбору УКЗ ГУНП Вінницької, Черкаської та Хмельницької областей, які надали інформацію щодо подання документів. Начальник СОВ УКЗ ГУНП у Вінницькій області зорієнтував потенційних вступників щодо термінів подання документів  та порядку проходження військово-лікарської комісії.

Начальниця відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи Олена Чорноус довела до учасників зустрічі порядок подання заяв та інших документів для формування особових справ, ознайомила з порядком проведення внутрішніх іспитів з фізичної підготовки для абітурієнтів, які вступають за державним замовленням (бюджет).

ВЗГ ХНУВС