За ініціативи декана факультету № 3 майора поліції Геннадія Звірянського представники університету – начальниця відділу рекрутингу і організації профорієнтаційної роботи Олена Чорноус, провідний фахівець цього ж відділу Ігор Овчаренко та заступник декана з навчально-методичної роботи факультету № 3 Григорій Джагупов зустрілися з випускниками Христинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, Христинівського ліцею Христинівської районної ради та Верхняцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Христинівської районної ради Черкаської області.

Під час зустрічей понад 100 випускників ознайомили з напрямами підготовки та спеціальностями, які можна отримати за бюджетною та контрактною формами навчання, порядком подачі онлайн-заяв й запросили молодь долучатися до онлайн-зустрічей, які постійно проводить університет для майбутніх вступників. Також відповіли на запитання щодо вимог до стану здоров’я, нормативів з фізичної підготовленості тощо.

У профорієнтаційних зустрічах активну участь взяв працівник Уманського РВП ГУНП у Черкаській області – старший інспектор сектору кадрового забезпечення майор поліції Юрій Іщук.

Під час зустрічей деякі випускники зацікавилися інформацією та виявили бажання вступити до вишу.

ВЗГ ХНУВС