Учасниці Школи наукового лідерства – курсантка 1 курсу факультету № 2 Мілєна Цвєткова та курсантка 2 курсу факультету № 3 Діана Штифурко долучилися до роботи другої сесії Студентської ради Вінниччини, що проводилася за участі директорки департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОВА Світлани Ярмоленко.

Під час заходу було обговорено роботу комітетів та окреслено плани діяльності на майбутнє. Здобувачки освіти також ознайомили громадськість із перевагами навчання у ХНУВС, спеціальностями, за якими готують фахівців, акцентували увагу присутніх на діяльності «Автошколи для осіб з інвалідністю» ХНУВС у м. Кам'янець-Подільський, в якій учасники бойових дій, що отримали інвалідність, мають можливість пройти курс навчання на категорію «В» або підвищити рівень безпечного керування автомобілем. Вони також розповіли, що з метою психологічної та соціальної адаптації ветеранів війни для них в університеті проходять щотижневі заняття спортом. Представниці Школи ознайомили також учасників заходу з особливостями вступу в Ліцеї безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС України, створених для дітей військовослужбовців, поліцейських, осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту, інших працівників органів сектору безпеки і оборони для продовження навчання у 10-11 класах.

Представниці університету взяли участь у квізі «Кордони безпеки», проведеного за підтримки Міжнародної організації із міграції в Україні. Захід був присвячений протидії торгівлі людьми. Учасники відповідали на запитання з історії, культури та мистецтва, пов'язані з рабством, його ліквідацією та видами торгівлі людьми. Наприкінці заходу вони отримали призи від Міжнародної організації з міграції в Україні.

ВЗГ ХНУВС