Студенти Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Іван Білокур, Віталій Кийков, Богдан Бараненко та Катерина Красій, які навчаються за спеціальністю «Право», взяли участь у командному забігу «Незламні-2024», проведеного на підтримку Збройних Сил України.

Змагалися 18 команд, до складу яких увійшли військові, поліцейські, працівники ДСНС, лікарі, волонтери. Кожна команда мала пройти дистанцію в чотири кілометри та подолати 12 перешкод, таких як: ходьба з покришкою над головою; протриматися на жердині п’ять секунд; зануритися у воду; пройти ділянку з колючим дротом; штовхання людини по воді; кидання покришки і гнучкого спису; перенесення тубусу повзком та інші.

Студентська молодь філії вперше спробувала себе у цьому спортивному заході на витривалість і успішно його подолала, отримавши позитивні емоції та незабутні враження. «В такому марафоні головне не перемога, а участь, і своїм забігом ми висловили солідарність на підтримку захисників України. Це наш спосіб показати, що ми разом підтримуємо наших захисників і готові завжди їм допомагати», – зазначив студент 3 курсу, капітан команди «ХНУВС» Іван Білокур.

Благодійний забіг, який організований та проведений громадською організацією Race Project, став яскравим прикладом того, як спортивні заходи можуть об'єднувати людей та сприяти добрим справам.

Сумська філія ХНУВС