У межах реалізації проєкту МВС України «Дружня підтримка» та соціального проєкту «Подаруй частинку тепла» Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної військової адміністрації представники Харківського національного університету внутрішніх справ вдруге організували патріотичну програму для соціально незахищених категорій населення.

Творчі колективи університету презентували літнім людям, особам з інвалідністю та переселенцям, які перебувають у Тиврівському обласному будинку-інтернаті для осіб з інвалідністю та людей похилого віку, патріотичну програму.

Захід відкрила начальниця Управління розвитку соціальних послуг Вінницької обласної військової адміністрації Руслана Гончар. Вона висловила вдячність керівництву університету за активну участь курсантської молоді в культурно-мистецькому заході в межах проєкту «Подаруй частинку тепла». Директор Тиврівського обласного будинку-інтернату Олександр Колкевич вручив колективу університету Подяку від адміністрації закладу за підтримку соціально-незахищених категорій населення, що потребують уваги, турботи та опіки.

#Дружняпідтримка

ВЗГ ХНУВС