Організація харчування особового складу у Харківському національному університеті внутрішніх справ є непростою та надзвичайно важливою справою. Щодня послугами їдальні користуються понад тисячі курсантів вишу. Тож у своїй роботі колектив працівників їдальні дотримується найсуворіших санітарних норм, підвищує швидкість та обсяги приготування їжі, її якість, розширює асортимент страв і покращує рівень обслуговування.

На базі курсантської їдальні № 1 було проведено контрольно-показове приготування обіду. Комісія у складі представників факультетів і курсантського самоврядування, офіцерів курсової ланки ознайомилася з повним циклом технологічного процесу приготування їжі, починаючи з оцінки якості сирих продуктів, отриманих зі складу. Вони побачили, як проводиться первинна обробка продуктів, приготування напівфабрикатів і доведення їх до готовності, роздача їжі на лінії самообслуговування. Також була проведена коротка екскурсія виробничими цехами їдальні, в тому числі пекарні, де випікаються хлібобулочні вироби для курсантів.

Наприкінці заходу члени комісії продегустували приготовлені страви, дали їм органолептичну оцінку та зробили висновки щодо якості готової їжі.

ВЗГ ХНУВС