У Кременчуцькому льотному коледжі Харківського національного університету внутрішніх справ відбувся дводенний тренінг для курсантів. Організатором навчального заходу виступила Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій світ». Підтримує проєкт Фонд сприяння демократії Посольства США в Україні. 

Навчання проходило у рамках проєкту «Мистецтво перемагати булінг», що реалізовується у трьох містах України: Пирятині, Ніжині, Борисполі. Приєднався до них і Кременчук. Як пояснив керівник проєкту Олександр Чепур, завдяки актуальності проблеми та активній інформаційній кампанії, проєкт розширив свою географію. За результатами останнього дослідження ЮНІСЕФ, проблема булінгу в Україні існує і потребує вирішення. Під час пандемії проблема кібербулінгу стала ще гострішою.

Під час тренінгу учасники дізналися багато корисної і нової для себе інформації, а також особисто відчули всі емоції від боулінгу під час інсценування різних ситуацій. Курсанти жваво обговорювати проблеми, ставили запитання й робили висновки. Тренінг дав нові знання, нові відносини між молодими людьми, нове бачення майбутнього.

КЛК ХНУВС