У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся випуск 1333 молодих фахівців факультету № 6 – бакалаврів і магістрів, – як за денною, так і заочною формами навчання за спеціальностями: «Право», «Правоохоронна діяльність», «Психологія», «Кібербезпека», «Фінанси, банківська справа та страхування». 65 випускників отримали дипломи з відзнакою.

Юнаків і дівчат із закінченням вишу привітав ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко. У заході взяли участь перший проректор Дмитро Швець, проректори Сергій Бортник, Михайло Бурдін, Леонід Могілевський, Анатолій Клочко, начальники підрозділів і кафедр, батьки і рідні випускників.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять героїв, полеглих у боротьбі за вільну, незалежну Україну, та за традицією поклали квіти до пам’ятника працівникам правоохоронних органів, які загинули під час виконання службових обов’язків.

Дипломи про вищу освіту випускникам вручили ректор та проректори.

Звертаючись до молоді, ректор Валерій Сокуренко зазначив: «У стінах університету ви набули необхідних професійних знань і навичок, що допоможуть вам реалізуватися у професії, але на цьому процес навчання не зупиняється, вчитися необхідно все життя. Університет залишається для вас рідним, двері завжди відчинені. Тож творчо опановуйте нові знання, шануйте славні традиції нашого вищого закладу освіти! Будьте гідними ваших вчителів, своїх батьків. Впевнено крокуйте вперед, чесно працюйте і служіть на благо українського народу! Слава Україні!».

Щасливої долі та професійного зростання побажала випускникам від імені науково-педагогічного складу університету завідувачка кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики Ірина Панова.

Від імені випускників за знання та досвід, отримані під час навчання, керівництву та колективу університету подякувала Ганна Шевцова.

Завершились урочистості музичним подарунком, який підготували колектив художньої самодіяльності відділу соціально-гуманітарної роботи університету та курсантські підрозділи барабанщиць і карабінерів.

ВЗГ ХНУВС