Учасниця Школи наукового лідерства курсантка 1 курсу факультету № 1 ХНУВС Владислава Балера взяла участь у інтерактивному онлайн-курсі «Марафон митця комунікацій».

Насичена програма 21-денного марафону містила цікаві завдання для розвитку критичного мислення при аналізі інформаційного потоку, корисні вміння та навички в сфері медіаграмотності, спонукала замислитися над сучасними технологіями маніпулювання масовою свідомістю.

Марафонці засвоїли та вдосконалили на практиці свої м'які навички (soft skills) при виконанні завдань, які отримували щодня. Вони навчилися розрізняти фейки, аналізувати ЗМІ, визначати мову ворожнечі, ознайомились із ресурсами для перевірки фото та відео, збагнули вагомість власних сторінок у соціальних мережах.

Отримуючи зворотний зв'язок від організаторів, Владислава Балера змогла проаналізувати власні прогалини в сфері медіаграмотності. «Марафон художника комунікацій» надав його учасникам знання та навички, котрі повинні бути у кожного свідомого українця, який розуміє важливість інформаційного простору.

ВЗГ ХНУВС